Nieuwsbrief 26 januari 2015

Beste Nederlands sprekende gemeenschap,
Het is alweer even geleden, maar wij hopen dat jullie een heel fijne kerst gehad hebben en wensen jullie het allerbeste voor 2015!

Bestuur

Voor het NVE bestuur begint het jaar in ieder geval goed met twee nieuwe bestuursleden: Aimee Kleijwegt en Robert ten Hove. We zijn heel blij dat ze het team komen versterken.
Tegelijkertijd nemen Wikke en Marleen afscheid. Bedankt voor jullie bijdrage!
Brulbrief
Begin januari hebben we een Brulbrief rondgestuurd. Van een aantal mensen hebben we begrepen dat de mail niet aangekomen is en wellicht in de spam terecht gekomen is (we gebruiken een mailings-programma voor de Brulbrief). Mocht je hem niet ontvangen hebben, kijk dan even in de spam / reclame-folder. Je kunt ook deze link volgen: http://us9.campaign-archive2.com/?u=3aeb283e664b97fef4d65fcf3&id=31052383e1&e=c57f8c2134
Activiteiten
De komende tijd heeft de NVE weer een aantal activiteiten gepland:
6 februari: A.s. vrijdag een (eerste) vrijdagmiddagborrel in Old Airport. Om 16.00 bij Kebele Kebab (buurt-bar) op de weg achter ICS langs de fruitstalletjes, richting de Kaldis. Ook voor kinderen. (zie onder voor lokatie)
13 februari: Borrel bij Wim’s Holland House, met DJ Hidde! Wie verkleed wil komen, komt verkleed. Het is tenslotte carnaval!
20 maart: Karaoke borrel bij Wim’s Holland House.
We hopen jullie weer te zien bij deze activiteiten!
Groet,
Het Bestuur
locatie Kebele Kebab locatie Wim's Holland House
Advertenties

Reacties zijn gesloten.