Wandeling bij Derba

Beste NVE-ers,

Voor zondagochtend 28 februari is een wandeling georganiseerd. De wandeling is uitgezet door Robert-Jan ten Hove, Hans van der Haar (Boundless Ethiopia) en Marcel van Ruyven (Mullo Farm).

Locatie: Nabij Derba, 65 km vanaf Old Airport, Addis Ababa. Het is ruim een uur rijden in noordelijke richting. De wandeling is over het terrein van Mullo farm. Het gebied is enorm vogelrijk van de kleurrijke bijeneters tot grote roofvogels als de Auger buizerd.

Tijdstip: Om 9:30 verzamelen bij het oude huis van colonel Daniel Sandford. Om 10:00 vertelt Marcel over de geschiedenis van het gebied. Daarna begint de Wandeling. Deze duurt ongeveer 2 uur. Na de wandeling kan er in de tuin een picknick gehouden worden.

Kinderen. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf (ongeveer) 6 jaar. Er zal iemand achterblijven om op de kleintjes te passen. Er is een mooie tuin en kinderen zullen zich daar goed vermaken.

Tenslotte. Het terrein normaal niet toegankelijk. De wandeling is alleen voor NVE leden die zich opgeven voor deze wandeling. Opgeven kan tot en met donderdag 25 februari via mailnve [apenstaart] gmail.com. Er zijn beperkt aantal plaatsten. Een gedetailleerde routebeschrijving wordt naar u toegezonden na inschrijving.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.