Uitnodiging Sinterklaasfeest 2016

De Nederlandse Ambassadeur te Addis Abeba
De heer Bengt van Loosdrecht
&
De Belgische Ambassadeur te Addis Abeba
De heer Didier Nagant de Deuxchaisnes
&
De Nederlandse Vereniging Ethiopië
&
Het Sinterklaascomité Addis Abeba
Nodigen u en uw kinderen van harte uit voor het Sinterklaasfeest 2016.

Op zaterdag 3 december 2016 bent u vanaf 14.00 uur welkom op het terrein van de Nederlandse school. Genodigden met kinderen tot en met 12 jaar worden verzocht de bijgevoegde informatie en instructies goed te lezen.

Praktische aanwijzingen voor ouders en/of verzorgers

Locatie, parkeren en tijdstip

U bent vanaf 14.00 uur van harte welkom op het terrein van de Nederlandse School De Taaltoekel. Dit is te bereiken via de noordzijde van de Nederlandse ambassade. Wij wijzen u erop dat u alleen buiten het terrein van de ambassade kunt parkeren. Wij verzoeken u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn, zodat we Sinterklaas op gepaste wijze kunnen verwelkomen en hem uit volle borst toe kunnen zingen. De eerste Pieten zullen rond 14.15 komen. Rond 14.45 uur zal Sinterklaas arriveren. We verwachten dat Sinterklaas rond 16.00 uur weer zal vertrekken.

Cadeautjes

Natuurlijk hopen alle kinderen een cadeautje van de Sint te zullen ontvangen. U dient hier zelf zorg voor te dragen. Om al te grote verschillen tussen cadeaus te voorkomen, verzoeken we u hieraan niet meer te besteden dan ETB 200-250. De cadeautjes (1 pakje per kind)! kunnen vanaf heden tot en met uiterlijk maandag 28 november worden ingeleverd bij de bewakers van de Belgische ambassade of de bewakers bij de schoolingang van de Nederlandse Ambassade. Vermeldt u a.u.b. duidelijk de voor- EN achternaam en leeftijd van de kinderen op de cadeautjes.

Aanmelding en informatie voor het Grote Boek

U wordt nadrukkelijk verzocht om bij het aanmelden van uw kind een heel kort (maximaal 2 zinnen) berichtje voor het grote boek van de Sint toe te voegen. De aanmelding sluit op 28 november. Kinderen kunnen ook zelf een e-mailtje sturen naar de Sint, en misschien krijgen ze wel een antwoord op de vragen die ze altijd hadden willen stellen aan Sinterklaas of één van de Pieten. Aanmeldingen en mailtjes kunnen worden gestuurd naar sinterklaasaddis@gmail.com. Sinterklaas zal proberen de vragen op 3 december allemaal te beantwoorden. (Belangrijk: de 2 zinnen over uw kind kan alleen via de email bij de sint terecht komen! Stop dit dus NIET bij het cadeautje)

Tekeningen / knutselwerkjes / liedjes

Kinderen worden ook uitgenodigd om een mooie tekening of een knutselwerkje te maken en mee te nemen voor de Sint. Het is een leuke manier om alvast thuis in de Sinterklaas-stemming te komen. Ideeën voor knutselen zijn te vinden op http://sinterklaas.startpagina.nl en op http://www.knutselidee.nl/startsint.htm

Overige informatie

Ook dit jaar zal Wim’s Holland Huis weer, tegen schappelijke prijzen, zorgen voor drankjes en hapjes zoals frietjes en bitterballen. Vanaf 13.00 uur gaat de kraam van Rahel open. Per kind zal een bescheiden ouderlijke bijdrage van ETB 50 worden gevraagd, te voldoen op de dag zelf, behalve als uw kind lid is van de NVE. Als de kinderen het leuk vinden, mogen ze verkleedt komen.

Tot op zaterdag 5 december!

Het Sinterklaascomité

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met

Lenneke de Wit (0912504497)

Harriët Plaisir (0944135525)

Dorothy van Gobbel (0911504145)

iu-7

Advertenties

Reacties zijn gesloten.